Nieuws

GroenLinks Heusden komt naar je toe deze zomer

We komen naar jou toe!

GroenLinks Heusden is zich aan het voorbereiden op de Gemeenteraadsverkiezingen 2018. Het is duidelijk waar we voor staan: een sociale, duurzame, empathische gemeente Heusden. Hoe ziet dat er in Heusden uit? Welke thema’s zijn hier het meest aanwezig? Waar zijn we goed in? Wat kan beter? Natuurlijk hebben we onze eigen ideeën en informatie, maar die willen we graag aanvullen met en afstemmen op jullie kennis, ervaring en visies.

Lees verder

GroenLinks Heusden groeit

Als GroenLinks Heusden zijn we volop in beweging. Het aantal actieve leden groeit gestaag, net als de plantjes uit de bijen-bloemen-bolletjes. En, al lijkt 2018 nog ver weg, toch zijn we al druk bezig met het op te stellen nieuwe verkiezingsprogramma. Voor de invulling van het programma gaan we in gesprek met inwoners, verenigingen en maatschappelijke en culturele organisaties in Heusden. We komen hiervoor de komende maanden graag een keertje langs! 

Dank je wel!

Alle stemmers op GroenLinks, dank je wel voor je stem!

We zijn heel erg blij met dit mooie resultaat.

 

 

 

Flyeren in Giersbergen

Op deze stralende zondagmiddag is het prettig flyeren bij de Drunense Duinen in Giersbergen. De ontkiemende bijen-bloemen-bolletjes worden door de wandelaars enthousiast aangenomen.

GroenLinks: Energiek naar een open en gezonde toekomst!

Wat associeer je met 'groen' en schrijf alle woorden op die in je opkomen bij het woord 'rood'." Dit was één van de opdrachten die Marianne Merkx gaf tijdens de campagnebijeenkomst 'Voor de verandering' in Cultureel Café de Republiek in Heusden. Al pratend, schrijvend en denkend komen de deelnemers uit Heusden, Waalwijk, Den Bosch en zelfs Duitsland, met elkaar tot een passende leuze voor GroenLinks. Voorlopig resultaat, GroenLinks: Energiek naar een open en gezonde toekomst!

Voor de verandering

Op zaterdag 18 februari gaan we met speelse (schrijf)opdrachten op een creatieve wijze aan de slag met de verkiezingsthema's. We nodigen je uit voor een ontspannen, ludieke, inspirerende en gezellige bijeenkomst. Schrijftalent of -ervaring is niet nodig!

Wanneer:
zaterdag 18 februari 2017 van 15.00 tot 17.00 uur
Waar:
Cultureel Café de Republiek, Hoogstraat 4, Heusden