Verleden week ben ik officieel begonnen aan een vierjarige periode als raadslid in Heusden. Ik zal jullie voortaan met een blog laten weten waar wij als GroenLinks mee bezig zijn, waarom we bepaalde keuzes maken en hoe jullie ons kunnen vinden.

OverLinks is een statement voor de voetballiefhebber, want wat hadden we vroeger in Nederland niet over Links; Keizer, Rensenbrink, Krol, Willem, Coen. En tegenwoordig Robben, van Persie.

 

Ook voor mij is OverLinks  een (nieuw) statement, want over (Groen)Links staat voor mij voor verandering  voor veel wat in er onze maatschappij niet goed gaat. Veel keuzes voor geld in plaats van mogelijkheden, veel keuzes voor meer en dus meer vervuiling in plaats van minder en schoon. Veel keuzes voor verschillen in plaats van wat ons samenbindt.

 

Verleden week ben ik officieel begonnen aan een vierjarige periode als raadslid in Heusden. Na een voor mij indrukkende bevestiging door onze burgemeester die hamerde op integriteit en samenwerking kan het gaan beginnen. De komende periode staat in het teken van kennis maken met mijn rol als gemeenteraadslid door allerlei introductieprogramma’s. Tegelijktijdig wordt ook een inbreng van ons als GroenLinks Heusden verlangd in de coalitievorming in Heusden waar ik begrijpelijk weinig over mag zeggen. En, last but not least, zijn we druk bezig om GroenLinks Heusden te organiseren door een bestuur en organisatie goed en stevig neer te zetten. Hierbij ben ik persoonlijk erg blij dat we nu een drietal fractieondersteuners hebben gevonden die mij helpen bij mijn rol als gemeenteraadslid. Kortom TEAM GroenLinksHeusden is er klaar voor.

 

Ik zal jullie voortaan met een blog laten weten waar wij als GroenLinks mee bezig zijn, waarom we bepaalde keuzes maken en hoe jullie ons kunnen vinden.

 

Kortom : het wordt een mooie periode met veel vallen, opstaan en weer doorgaan.

 

Ons avontuur begint, we houden contact!

Groet,
Frits

 

PS: Nog even over linksbenige voetballers, ze waren niet bepaald in overtal maar in teams zijn ze vooral erg creatief in bedenken van oplossingen, iets waar we als GroenLinks Heusden het de komende jaren van moeten hebben. En ter informatie, ik was een linksbenige voetballers (stijf links zelfs).