We komen naar jou toe!

GroenLinks Heusden komt naar je toe deze zomer

GroenLinks Heusden is zich aan het voorbereiden op de Gemeenteraadsverkiezingen 2018. Het is duidelijk waar we voor staan: een sociale, duurzame, empathische gemeente Heusden. Hoe ziet dat er in Heusden uit? Welke thema’s zijn hier het meest aanwezig? Waar zijn we goed in? Wat kan beter? Natuurlijk hebben we onze eigen ideeën en informatie, maar die willen we graag aanvullen met en afstemmen op jullie kennis, ervaring en visies.

Op weg naar GR verkiezingen 2018

We willen in gesprek met sleutelfiguren van een aantal organisaties en verenigingen in Heusden. Vanuit deze dialoog stellen we ons verkiezingsprogramma samen. Een lokale, vertaling van het GroenLinks programma, Actueel, realistisch en hopelijk ook motiverend.

Hoe doen we dat?

Nee, geen vergaderingen en themabijeenkomsten waar we jullie bij uitnodigen. We komen naar jullie toe. Wil je ook met ons in gesprek en laten horen waar je voor gaat en waar je tegen aan loopt? We horen graag jullie vragen en ideeën.

Email:  heusden@groenlinks.nl
Facebook: Groenlinks Heusden

Zo ziet onze agenda eruit

De zomer door hopen we vertegenwoordigers van organisaties en verenigingen te ontmoeten en spreken. Eind december wordt het verkiezingsprogramma gepresenteerd bij een meet-up, hier is iedereen welkom! Daarna zullen de kandidaten actief campagne gaan voeren samen met de andere partijen in Heusden. En dan, op 21 maart, is het moment om te gaan stemmen!