Een rechtvaardige wereld. Waarin plaats is voor iedereen. Dat is waar ik van droom. En waarvoor ik mij met heel mijn hart wil inzetten.

Mijn droom begint dicht bij huis. In mijn eigen woonplaats en in mijn gemeente. Ik geloof erin dat iedereen kan bijdragen aan een betere wereld door in zijn of haar eigen omgeving te beginnen. Ik wil dat doen in mijn gemeente, in Heusden. Klein beginnen, maar wel met grote dromen. Duurzaamheid, rechtvaardigheid, gelijkwaardigheid voor alle mensen. Daar wil ik met veel energie aan werken. Daarom heb ik mij aangesloten bij een energieke, duurzame en sociale beweging: GroenLinks.

 

Ik ben Marjo Stevens, bijna tien jaar inwoner van Vlijmen. In mijn werk ben ik betrokken bij onderzoek en onderwijs. Mijn werk brengt mij in contact met veel mensen, in veel sectoren van de maatschappij. Ik houd ervan om met een breed scala aan onderwerpen bezig te zijn. En om oplossingen te vinden voor soms lastige en taaie problemen. Ik zoek de samenwerking en het gesprek om die oplossingen te vinden. Ik ben niet bang voor uitdagingen, juist als het moeilijk wordt ben ik op mijn best.

 

De komende vier jaar hoop ik in de gemeenteraad van Heusden bij te dragen aan een rechtvaardige wereld, waarin iedereen kan zijn zoals zij of hij wil zijn. Samen met andere mensen, die GroenLinks een warm hart toedragen. Dat is de reden waarom ik blij en trots ben dat ik op de kandidatenlijst van GroenLinks mag staan.